expozitie de pictura semnata alina manole, la teatrul masca

#gallery-898-7 { margin: auto; } #gallery-898-7 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 20%; } #gallery-898-7 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-898-7 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

In cadrul unei perioade de doua saptamani cuprinsa intre data de 19 noiembrie si pana pe data de 3 decembrie , o sa aiba loc expozitia personala de pictura a artistei Alina Manole , organizata de catre DanaArtGallery si  gazduita la teatrul Masca , adresa Bd. Uverturii Nr. 70 – 72 .

Acesta serie de nuduri-studii, crochiuri a aparut din intentia de a desena forme libere care sa intre in contrast cu modul de tratare geometric al suprafetei initiale de lucru . Am surprins in acest sens ipostaze ale corpului feminin, corpuri sugerate de tuse largi , libere, volume transparente care se materializeaza pe suportul suprafetei de lucru printr-o metamorfoza cu fundalul initial , constituit din forme geometrice riguros trasate cu instrumente specifice desenului tehnic de  genul teului si tragatorului, fie ca este constituit de un camp de linii divers colorate , picturile mele combina libertatea de exprimare a crochiului cu rigurozitatea desenului tehnic intr-o tensiune generatoare de noi expresii artistice .

Vernisajul va fi pe data de 19 noiembrie la ora 19, va asteptam .

#afis #alinamanole #galeriadanaart #nudurifeminine #afisexpozitiepictura #teatrulmasca

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate