expozitie ” Arta Contemporana ” – Galeria Elite Prof Art

Incepand cu luna noiembrie, Galeria de Arta Elite Prof Art are la dispozitie in afara sediului din Cotroceni, inca un spatiu nou de expunere pus la dispozitie de Supreme Concept Construct in foaierul Nova Building, un spatiu somptuos si generos aflat intr-un impozant building in care isi au sediul importante firme romanesti si straine, situat pe strada Gara Herastrau 2-4, intr-o importanta zona de afaceri a Bucurestiului.

Deschisa in data de 15 noiembrie in sediul Nova Building actuala expozitie cu tema “Arta Contemporana” cuprinde sub aceeasi umbrela artistica pictori si sculptori din generatii diferite, din medii diferite atat geografic cat si spiritual. Participa cu lucrari unii dintre cei mai importanti artisti contemporani : Stefan Pelmus, Ana Ruxandra Ilfoveanu, Marinela Mantescu, Ion Grigore, Florin Barza, Eugen Raportoru, Mihail Gavril, Carmen Vaideanu, Lucia Juncu, Alina Manole, Cozmin Movila, Adrian Socaciu. Sunt prezenti cu lucrari si cativa artisti care ne-au parasit prea de timpuriu, ca Marcel Chirnoaga si Mihail Gavrilov.

Spatiul recent pus la dispozitia vizitatorilor, in foaierul somptuos al Nova Building, este astfel gandit incat sa adaposteasca manifestari diverse (in principal expozitionale ), de la expozitia de patrimoniu, la cea de arta contemporana.


NOVA BUILDING – Floreasca


Str. Gara Herastrau nr. 2-4

Bukarest, Romania

#alinamanole #CozminMovila #galeriaEliteProfArt #StefanPelmus #CarmenVaideanu #Floreasca #MarcelChirnoaga #EugenRaportoru #MarinelaMantescu #LUCIAJUNCU #MIHAILGAVRIL #NovaBuilding #ArtaContemporana #IonGrigore #FLORINBARZA #AdrianSocaciu #AnaRuxandraIlfoveanu #MihailGavrilov

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate