Expozitia “Design&Light”- eveniment in cadrul Salonului de Design Bucuresti


Expozitia “Design&Light” va avea loc in perioada 9 -16 Aprilie 2015 la Galeria Orizont UAP, ca eveniment in cadrul Salonului de Design Bucuresti.

Expozitia, avand tema “2015 – Anul International al Luminii” initiata de UNESCO, este un eveniment de grup cu participarea creatorilor din domeniul designului vestimentar, de obiect si de accesorii si prezinta proiecte de design si instalatii de arta cu impact vizual, inovative si experimentale – obiecte aflate la granita dintre geometria structurala a materiei si energia fluida a luminii. Unele conceptele creative abordeaza si folosesc ingenios proprietatile luminii iar altele sunt create cu ajutorul tehnicilor bazate pe lumina.

“2015 – International Year of Light and Light-Based Technologies”

“2015 – Anul International al Luminii si al Tehnologiilor Bazate pe Lumina”

“Anul International al Luminii este o oportunitate extraordinara de a ne asigura ca factorii de decizie politica internaționala si partile interesate sunt conștiente de potentialul de rezolvare a problemelor, pe care il au tehnologiile bazate pe lumina. Avem acum o oportunitate unica de a creste gradul de constientizare la nivel mondial al acestui fapt.” John Dudley, Presedinte al Comitetului de Conducere IYL 2015


#design #2015InternationalYearofLightandLightBasedTechnologies #lumina #instalatiidearta #GaleriaOrizontUAP

0 afișare0 comentariu